Maros Mix u OctopusuModerators: DarkoNS, BracaKikinda
Keywords for this topic
mix, cena, octopusu, ili, ove, maros, mars Re: Mars Mix u OctopusuMaros Mix pelete sa aromom jagoda-anis u promeru 5mm. Cena 300 dinara pakovanje 1kg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post. A lepo mi je tata govorio. Žena može da bude sa sela, ali auto mora iz Nemačke.
Re: Mars Mix u OctopusuMaros Mix peleteku kukuruzne, promera 5mm. Cena 220 dinara, pakovanje 1kg.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post. A lepo mi je tata govorio. Žena može da bude sa sela, ali auto mora iz Nemačke.
Re: Mars Mix u OctopusuMaros Mix Time Bomb Pelet Mix. Izmešane razne pelete od promera od 3-16mm. Ove vrste su unutra u raznim promerima
XXL Specijal Halibut XXL šaranska Extra šaranska Ckukuruzne Betainske Riblje Od jagode Medne Žuta i crvena micro Pakovanje od 1kg košta 370 dinara Kanta od 3kg košta 1050 dinara You do not have the required permissions to view the files attached to this post. A lepo mi je tata govorio. Žena može da bude sa sela, ali auto mora iz Nemačke.
Re: Mars Mix u OctopusuMaros Mix Pelete Halibut. Imamo ih u promeru od 2mm, 4,5mm, 8mm, 12mm, 16mm, 20mm. Cena 550 dinara, pakovanje 1kg
Re: Mars Mix u OctopusuMars Mix CSL u pakovanju od 500ml. Natur varijanta je 380 dinara, a varijante sa aromom meda, ili jagode su 420 dinara.
Re: Mars Mix u OctopusuMaros Mix klješta za boile od hleba. Upotrebljivo najviše u feeder ribolovu. Cena 1500 dinara
Re: Mars Mix u OctopusuMaros Mix dipovi iz serije Extra. Količina 100ml Cena 440 dinara. Arome:
Scopex Halibut Banana Squid Tuti-fruti Monster Crab Vanila Tigrov Orah Šećerac Fish-Liver Ananas You do not have the required permissions to view the files attached to this post. A lepo mi je tata govorio. Žena može da bude sa sela, ali auto mora iz Nemačke.
Similar topics